• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ DARIO G

DJ DARIO G
Share

Чавдар Георгиев добре познат в югозападна България като DJ DARIO G. той е роден в град Петрич. След завършване на своето образувание през 1996 год. Като хоби започва да се занимава с пускането на музика по индивидуални събирания с приятели. Това негово хоби става и причината Чавдар да последва своето професионално развитие в тази област. През изминалите години той осъшествява много на брой изяви в градове и курорти на България.

Професионално развитие

DJ DARIO G не случайно е избора за резидент диджей и на най – големия клуб в Петрич Complex Avalon/Night Club. Където работи и в този момент.

За него най голямата награда за неговата работа е признанието на публиката. Това го зарежда с огромно количество положителна енергия, която той предав на своята публика по време на шеметните партита с негово участие. Поради своя професионализъм DJ DARIO G е предпочитан и за водещ на най различни по вид събития. Чавдар е също така и един от най – желаните диджеи при провеждането на сватбени тържества в региона.

Поради тази причина той е усвоил до съвършенство всички тънкости за личните и корпоративни партита. Умение с което Той е винаги различен и със свежи идеи ! Идеи за които можете просто да се свържете с него само за консултация. За DJ DARIO G се знае, че никога няма да откаже помощ на всеки, който го е потърсил за съвет.

DJ DARIO G с радост ще приеме вашите ангажименти предимно в Област Благоевград.

Запази си дата за DJ DARIO G от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x