• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

DJ KOKI

Share

DJ Koki е роден с името Никола Иванов в град Сандански Област Благоевград. През 2009 година неговата мечта да стане диджей и да забавлява хората с изисканата си плейлиста и го подтиква да потърси своето професионално развитие в тази свера. Той започва своето обучение при DJ JOMPI, koйто е един от топ – диджейте във Кюстендилска област. Благодарение на своето обучение DJ Koki придобива и усъвършенства своите професионални възможности. Любимите ми стилове музика са Поп-Фолк, Българска Поп музика, Денс музика,Черна музика, Хип Хоп, Хаус ,Ретро музика, Гръцко и Сръбско.

Професионално развитие на DJ KOKI

Не след дълго, след завършване на своето обучение и благодарение на своя талант. DJ Koki е забелязан и поканен за свoите първи изяви като диджей в едни от най – добрите заведения в неговият роден град Сандански „Massa Diamond Club“. С течение на времето и неговото доказване като един изграден професионалист в своята свера. Той получава предложение за гастрол в един от доказаните клубове в Белгия „Ultra Light Club“. След своето завръщане в България неговите изяви продължават в най – изисканите клубове в България, а именно: „Club West“, „Bar Backyard“, „Night Club The Moon“, „Night club a Intriga“. Към този момент DJ Koki е резидент диджей в „Massa Dlamond Club“ Сандански . През годините Никола става предпочитан гост на всякакъв род тържества и прояви, на които със своя утрвъден стил успява да нажежи публиката без значение на място и време.

Той продължава свето професионално развитие като специалист в провеждането на всякакъв род концерти и спектакли в Дома на Културата в град Сандански и Летен Театър град Сандански. Благодарение на които той става предпочитан озвучител на много Звезди от България. Част от звездите който съм озвучавал са Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Александра Панайотова, Християна Лоизу, Теди Еротеева, МФГ Ограждена, Карамфил Божиков, и много други.

Той се отличава от другите колеги диджей с уникалния си стил на работа. Неговият подход и изразителност в миксирането на различни стилове музика по време на своите партита. Също така DJ Koki може да бъде разпознат и със своят изискан стил на говор пред всякаква публика.

Цените за DJ KOKI са:

Клубни участия250 лв
Лични и корпоративни мероприятия до 5 часа. до 100 души400 лв
Допълнително озвучаване на мероприятия над 100 души 350 лв
Овъртайм за един час140 лв

При ваше желание мога да поемам ангажименти на територията на всички области в България. За разстояние по – голямо от 50 км. от град Благоевград пътните разходи се заплащат допълнително според дестинацията. При нужда нощувка се договаря допълнително според дестинацията на ангажимент.

Запази си дата за DJ KOKI от тук.

Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.