• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ Krasi Kalapsazov

Dj Krasi Kalapsazov
Share

DJ Krasi Kalapsazov е олицетворението на добре познатия професионалист ( Красимир Калъпсъзов ) от региона на град Петрич област Благоевград. Той е познат като един от доказаните професионалисти в своята област.

DJ Krasi Kalapsazov завършва своето висше образование през 2009 год. в град Благоевград.

Професионалната му кариера като диджей започва през 2012 год. в град Банско.

За Красимир всичко започва като увлечение по музиката. Още от детските си години се развива в сферата на музиката, като вокалист във музикална група. През годините неговият професионализъм е оценен и с наградите от музикални фестивали “Изгряват Звезди“ – град Петрич, „Лачени Обувки“ – гр.Берковица.

Това му дава и основата за понататъчният му избор да се реализира като диджей. Със своите професионални възможности DJ Krasi Kalapsazov успява да заплени цялата аудитория по време на своите изяви. Неговият професионализъм води и до многобройните покани за работа в престижните: клуб “Текила“ Китен, курорта Банско, курорта Златни Пясъци и градовете Благоевград, Петрич, Мелник и Сандански и много други.

Международни участия на DJ Krasi Kalapsazov

град Струмица /Република Северна Македония/ и град Серес / Гърция/.

Поради огромният интерес към предлаганите услуги от Красимир. През 2017 год. Той основава бранда „Kalapsazov Sound“ с основната мисия да предлага все по – добри и безупречни услуги, на своите клиенти. Бранда разполага с професионално оборудване за озвучаване, ефектно осветление и мултимедия, което отговаря на най – високите световни стандарти.

Страстта на DJ Krasi Kalapsazov винаги са били грандиозните клубни партита, в които той взема участие, но поради огромния интерес към него от 2018 год. Той предимно работи на свободна практика по организирани събития.

Поради своята доброта и отзивчивост Красимир взема неведнъж участие и в благотворителни мероприятия организирани в Община Петрич за различни каузи.

Повече от Две години е говорител и водещ на футболните срещи на местния футболен отбор Беласица Петрич, както и традициони футболни турнири в гр.Петрич.

DJ Krasi Kalapsazov е усвоил до съвършенство организацията и провеждането на лични и корпоративни мероприятия, сватбени тържества и клубни участия. През годините на своята кариера като диджей Краси е гостувал в много градове и области в цяла България.

За него се знае, че той е комуникативен, организиран и много отговорен човек, който винаги и с нужното внимание ще откликне на всички хора, които го потърсят.

Цените за DJ Krasi Kalapsazov са:

Клубно участие250 лв
Лично събитие до 5 часа350 лв.
Сватбено тържество до 5 часа700 лв
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество за един час100 лв.
Ефектно осветление по договаряне
Озвучаване на мероприятие до 500 човека по договаряне

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Петрич се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ Krasi Kalapsazov от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x