• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ FLEX

DJ FLEX
Share

DJ FLEX е роден с фамилното име Бахчеванов в гр.Хасково. През 1998 год. започва неговата професионална кариера като дисководещ. Развитието му като диджей продължава прогресивно. И през 2009г. е поканен да работи и поради това се премества да живее в гр.Бургас. През годините е работил в много от най – престижните клубове на територията на цяла България.

DJ FLEX се занимава професионално и с проектиране и изграждане на озвучителни системи, ефектно и декоративно осветление на клубове, барове, ресторанти и други. Относно музикалното разнообразие, освен, че е добре известен в поп-фолк клубовете, има и доста богат опит в различните стилове музика, като “Хаус”, „Денс“, Черна музика”, “Рок” “БГ” и много други. При своите изяви още в първите минути става любимец на публиката със своя професионализъм. Разбира се всеки, който иска да изживее една незабравима сватба, фирмено или частно парти, както и свой рожден ден, кръщене или друг повод, може безрезервно да се довери на професионализма на DJ Flex и да почувства най – големият “Музикален Оргазъм“ в своя живот.

За всички индивидуални оферти можете само да направите просто запитване през контактната форма. Ако имате въпроси относно вашето мероприятие, не се колебайте просто да се свържете с мен. Винаги с удоволствие ще се опитам да дам най – добрия съвет, дори и да не се стигнем до договорка. Аз DJ FLEX винаги ще се опитам да ви помогна в организацията на вашият празник с каквото мога. И винаги можете да разчитате на мен.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Бургас се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ FLEX от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x