• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ IVAN TENEV

DJ IVAN TENEV
Share

Иван Тенев ( DJ IVAN TENEV ) е роден и живее в гр.Карнобат, област Бургас. Неговото име е добре познато в по – голяма част от територията на България.

Той е гаранция за перфектно качество на предлаганите услуги и висок професионализъм. Поради тази причина той с удоволствие работи като диджей вече повече от 25 години. Време през което е имал възможността да усъвършенства своите професионални качества. На грамофонни плочи, магнитофонни ленти, аудио касети и компакт дисковете. И стигнем до сегашната дигитална епоха, където отново в крак с времето. Най – верния му колега и приятел по време на всяко мероприятие е конзолата на Pioneer.

Професионално развитие

DJ IVAN TENEV през годините е изградил голяма мрежа от доволни клиенти и контрагенти.

DJ IVAN TENEV се е усъвършенствал в организацията и провеждането на всякакъв вид мероприятия. Като: сватбени тържества, лични събития ( годежи, кръщенета, рождени дни, юбилеи ), корпоративни мероприятия ( празненства, тимбилдинги, конференции, презентации).Ппублични мероприятия от различен характер ( културни, спортни, обществени, образователни и други ), на които за него е важно всички присъстващи да се чувстват добре и забавляват.

Той е на мнение, че за да бъде приятно и запомнящо се едно събитие. Има три най-важни неща, а те са: Мястото, гостите и именно диджея на събитието. Поради тази причина DJ IVAN TENEV е сформирал екип от професионалисти готови да задоволят и най – високите изисквания на своите клиенти.

По време на всички свои мероприятия той се стреми и старае да въздейства върху аудиторията. Предавайки им своята положителна емоция на всички присъстващи. И да създаде една предразполагаща за забавление и купон обстановка. Нещо което според многобройните му клиенти се получава доста добре.

Благодарения на своите професионални качества Иван може да работи еднакво добре с различните стиловете музика, които изискват самите гости, според това, което на тях им харесва и предпочитат. Това се дължи на дългите годините усърдност и работа. С която той успява да натрупа опит за различните предпочитания към музиката, за да може да задоволи всяко желание на моите клиенти.

Ако все още не сте убедени, че DJ IVAN TENEV е правилният избор за провеждането на вашето мероприятие или събитие. Можете просто да се свържете с него за да получите напълно безплатно неговият професионален съвет. За Иван се знае, че той винаги може да предложи доста иновативни предложения свързани с организацията, провеждането и воденето на всякакви тържества и събития.

Запази си дата за DJ IVAN TENEV от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x