• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ YOAN

DJ YOAN
Share

DJ YOAN е артистичният псевдоним на човека Йоан Асенов. Още от ранна възраст започва като на шега неговото увлечение по музиката. Увлечение което през 2009 год. прераства в страст и става съдбоносна за него. И той вече 12 години е изцяло отдаден на това свое призвание да работи като диджей. През годините на неговият професионализъм се доверяват малки и големи, като той винаги успява да задоволи техните изисквания. Неговият перфекционизъм допринася за безпроблемната му работа с всички стилове музика. И в годините специализира в провеждането на лични и корпоративни мероприятия.

DJ YOAN разполага със собствена професионална озвучителна апаратура и ефектно осветление, които отговарят на всички изисквания. Поради това в кариерата си е участвал в техническото обезпечаване и провеждането на футболни и волейболни турнири, хоротеки, събори, градски празници и много други. Някой от неговите контрагенти са местните футболни и волейболни отбори на гр. Трявна и гр. Дряново. Също така на неговият професионализъм е поверявано провеждането на пословичното надиграване в гр. Павликени и хоротеката по време на сбора в селата Царева Ливада и Скалско. Йоан има принос и за провеждането на много голям брой запомнящи се абитуриентски балове. И дори му е гласувано доверие за неколкократни публични ангажименти от община Дряново (коледни тържества и други празници на открито). През годините той има ангажименти в градовете: Варна, Плевен и Велико Търново, както и в курортите: Банско, Созопол, Приморско, Малко Търново и други.

Йоан е в стихията си по време на провеждането на лични и корпоративни мероприятия или други подобни за което доказват многобройните му доволни клиенти.

Ако си търсите запомнящ се дисководещ за вашето мероприятие с добро качество на работа? Не се чудете, DJ YOAN е правилният избор. Той е човек който с удоволствие ще изпълни вашите желания.

Запази си дата за DJ YOAN от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x