• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ PARTY TIME

DJ PARTY TIME
Share

Йонко Николов е небезизвестния (DJ Party Time) той е роден през 1977год. Неговата професионална кариера като диджей стартира през 1998 год. в неговият роден град Сливен. В едни от най – добрите клубове в Област Сливен.

DJ Party Time е доказан клубен диджей, който през годините успява да впечатли многоброините посетители на своите партита в club Aizberg, Домби бар, club Black Label, Zum bar, Havana club и club Karamel и други. И благодарение на неговото професионално отношение към работата, много други заведения са били предпочитани места за забавление.

Поради неговият професионализъм и добро отношение, той получава безброй предложения да участва в организацията и провеждането на лични и корпоративни събития. Затова през годините той специализира във организация, провеждане, водене и озвучаване на всякакъв вид лични и корпоративни мероприятия. Неговият професионализъм става и причината за поканата към него през 2004 год. да се премести временно в град Враца. Покана която съдбоностна за него и причина той да живее и работи и до момента в този град.

През дългогодишната си кариера Йонко е осъществил стотици сватби, абитуриентски балове, юбилеи, кръщенета, корпоративни партита и други. Някой от неговите контрагенти са: Изи Асет Мениджмънт АД, Sebornece и много други. За DJ Party Time се знае, че винаги с голямо удоволствие и професионализъм предлага индивидуално отношение към всички свои клиенти. Ако и на вас ви предстои провеждането на някакво мероприятие и сте затруднени в съставянето на концепция за неговото провеждане. Не се притеснявайте просто да се допитате до идейте на Йонко. Той винаги ще откликне на вашите въпроси, и ще се опита да ви предложи много и иновативни идеи. Доверете се на опита на човека за който се говори, че неговото име е еталон за едно незабравимо и запомнящо се изживяване.

Както казва Йонко всеки път: За мен ще бъде чест да избере мен.

Запази си дата за DJ PARTY TIME от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x