• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VESS

dj vess
Share

DJ VESS е артистичния псевдоним на Веселин Венков, който е роден през 1988г. в гр. Габрово. Където завършва и своето техническо образование в Габровския Университет. Започва своята професионална кариера като дисководещ с псевдонима DJ VESS през 2005 г.. Псевдоним кито съчетава, както неговият традиционализъм така и неговият иновативен подход при работата му като диджей. Той специализира като клубен диджей и поради този факт е дългогодишен резидент на клубове в градовете: Габрово, Велико Търново, Сливен, Севлиево, Ловеч, както и курортите: Приморско и Слънчев бряг. В които със своя професионализъм успява да заплени сърцата на всички присъстващи.

Поради своя професионализъм многобройните му почитатели започват да изявяват желание да го канят и свои лични и корпоративни събития. На които той да предаде настроението от своите клубни партита. Някой от най големите предприятия доверили се на професионализма на Веселин са: „Видима Идеал”, Пластформ и много други. През всичките тези години Веселин не спира своето професионално развитие. И придобива диплома за професионална квалификация като диджей. Това само доказва неговата отговорна позиция по въпроса: „Той весели всички свои клиенти“. И поради този факт неговото присъствие е станало предпочитано на многобройни събития. DJ VESS е чест гост на лични събития като: рождени дни, кръщенки и корпоративни партита в цялата Област Габрово, а и не само. Защото със своята доброта и професионализъм е готов да откликне на всяка покана, както от своите дългогодишни клиенти така и от нови такива.

Цените за DJ VESS са:

Клубно участие 200 лв
Лично или корпоративно събитие за 6 часа и до 100 човека300 лв
Овъртайм на час за лично или корпоративно събитие за един час.80 лв

При ваше желание може да поема ангажименти на територията на всички области в България. За разстояние по – голямо от 50 км. от град Габрово пътни разходи се заплащат допълнително според дестинацията. При нужда нощувка се договаря допълнително според дестинацията на ангажимент.

Запази си дата за DJ VESS от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x