• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ FILIP

DJ FILIP
Share

Филип Данчовски с професионалното си прозвище DJ FILIP е роден в град Тетевен. Той завършва своето висше образование през 2011год. За Филип всичко започва като увлечение по музиката, с което да забавлява и да повдига настроението на хората. Това негово увлечение се оказва решаващо за неговият професионален път. И благодарение на това започва своята професионална кариера като диджей през 2010 год.

Неговият природен талант не остава не забелязан от доволните клиенти на заведенията, в които той провежда своите мероприятия. И благодарение на своите умения той получава множество покани за изяви в курорта Рибарица и град Тетевен. С развитието на неговата кариера Филип бива канен да работи и в други населени места в България София, Ботевград, Ябланица и други.

Към момента Dj FILIP е резидент в Club Play гр. Тетевен. И същевременно с това продължава да реализира самостоятелни ангажименти и като мобилен диджей. Dj FILIP Има множество изяви като водещ и диджей на лични и корпоративни събития.

През годините той е усвоил до съвършенство организирането, провеждането и воденето на лични и корпоративни мероприятия, сватбени тържества, клубни участия и други. Също така разполага с нужното техническо оборудване за озвучаване и осветление, отговарящо на най – високите изисквания.

Dj FILIP е провеждал и продължава да провежда мероприятия на територията на цяла България. За него се говори, че е весел и позитивен човек, който винаги ще успее да нажежи обстановката със своето присъствие.

Запази си дата за DJ FILIP от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x