• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

DJ BOBI

Share

Борислав Борисов започва професионално си развитие като диджей през 2010 г. В своя роден град Монтана. Неговата страст към музиката започва още от най - ранна възраст, когато неговият баща Сашо Борисов, който е един от признатите професионалисти на северозападна България. Започва да му преподава тънкостите в професионалното организиране и обслужване на мероприятия. Докато в един съдбоносен ден, като на шега Борислав е подканен от свои приятели да се пробва зад пулта. От този момент до сега той се доказва като предпочитания вариант за създаване на настроение и неговото професионално развитие търпи стремглаво развитие. Не след дълго той е поканен за резидент диджей на клуб „ Клеопатра“ в град Монтана, където налага еталона за забавление в северозапада. Благодарение на своите професионални качества многобройните му клиенти се увеличават. И той започва да работи като диджей на свободна практика. Дългогодишни контрагенти на DJ BOBI са едни от най – големите предприятия в региона като: „Монбат“ АД, фирма „Крос“ ООД, „Балкан“ АД, фирма „Микена“ ООД и още много други.

DJ BOBI е еталон за перфекционизъм в своята област и в градовете: Монтана, Лом, Берковица, Белоградчик и други от региона. Той е човек на когото можете да разчитате, че няма да ви подведе по време на неговите професионални изяви.

Ако ви предстой Лично или Корпоративно мероприятие не се притеснявайте да се доверите на Борислав. Той винаги ще откликне с нужният професионализъм за да преживеете една незабравима вечер.

Цените за DJ BOBI са:

Лично или корпоративо мероприятие за 1(един) час 100 лв

При ваше желание мога да поемам ангажименти на територията на всички области в България. За разстояние по - голямо от 50 км. от град Монтана пътните разходи се заплащат допълнително според дестинацията. При нужда нощувка се договаря допълнително според дестинацията на ангажимент.

Запази си дата за DJ BOBI от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

    Остави коментар за моята работа.