• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ MITKO

dj-mitko
Share

Димитър Пильов DJ MITKO е роден през 1972г. В гр. Пазарджик. Неговата професионална кариера като диджей започва през 1989 г.. През годините той започва да гастролира като гост диджей в градовете и курортите на България. Поради своя професионализъм той е поканен да работи като диджей резидент в едни от най – известните клубове във Варна, София, Пловдив, Плевен и Пазарджик. Като някой от тях са станали синоним за забавление: клуб Бурледо ( Пловдив ), клуб „Флорида”( Пловдив ), “Енерджи клуб” ( Пловдив ), клуб “Даив” (Пловдив) и много други.

През 1996 г. Поради неговата специализация в областта на електронната хаус и денс музика. Радио “Оберон” гр. Пазарджик му поверява отговорната задача за създаване на авторски предавания за популяризиране на електронна музика, които се излъчват без прекъсване до 1997 г.

Неговият професионализъм не остава не забелязан, и поканите към него продължават да валят. Димитър е човека който е отговорен за съставяне на музикално озвучаване и артистично водене по време на спортните срещи на отборите по плуване СК „Шампион 3“, СКП „Мустанг“, СКП „Делфин“ гр. Пазарджик. Той работи и с организаторите на Републиканското първенство по културизъм в гр. Пловдив СК „Масъл Арт“. Същевременно води и състезанията за „Стронг мен“ в гр. Пазарджик. Димитър е поканен и дългогодишно води със съставената от него музикална програма състезанията в боулинг клуб “ Екскалибур” гр. Пловдив.

През 2006 г. DJ MITKO

Е поканен за разработване на стратегия за музикалното оформление на клуб използващ предимно Българска поп – музика. Поради перфектната работа на Димитър през последващите години това начинание се превръща във верига от клубове в София, Пловдив, Слънчев бряг, Варна и Пампорово. Това са култовите клубовете „ Ликьор“, които допринасят до голяма степен за популяризирането на Българската модерна музика на клубните сцени в България те работят до 2012 г. През този период Димитър е предпочитан колега благодарение на своя професионализъм. Той е работил като подгряващ диджей и озвучител на звезди като: Любо Киров, Дичо, Мария Илиева, Криско, Диип Зоун, Ъпсурд и много други по време на техните клубни и концертни изяви.

Поредната иновация в професионалният стаж на Димитър е и идеята за създаването на Първата подвижна дискотека в България. Тя прави стотици организирани изяви на музиканти и изпълнители в много от Българските градове в периода от 2010 г. до 2012 г.

След този успешен период за неговата професионална реализация, и поради факта, че много доволни клиенти искат да се докоснат до неговият професионализъм на совите лични и корпоративни мероприятия. През 2012 Димитър започва да предлага и тези услуги.

Някой от най големите фирми в България дългогодишно се довериха на неговия професионализъм. Като едни от най – известните са: „Derby”Нова трейд България, Винпром Пещера, фирма „Биовет” АД, фирма „Анаконда” Плевен, болница “Хигия” Пазарджик. Друг негов контрагент е завод „Ирели” Пазарджик, който е и единствения работещ в България за гиганта „Икея”. Дори и ФК „Лудогорец”, на който води три поредни пъти шампионският купон. Други запомнящи се грандиозни организации са на “Хювефарма” тържеството по случай 15 годишният юбилей. Годишните събирания на клуба на „Тамплиерите на България” и много други. 

През всичките тези години Димитър е доказал своя невероятен професионализъм и задоволил и най – големите изисквания. Както преди така и сега той продължава да бъде един предпочитан вариант за забавление на територията на цяла България. Дали ви се налага да организирате лично или корпоративно парти или сватбено тържество можете да се доверите на професионализма на DJ MITKO, като неговото присъствие е гаранция за едно незабравимо преживяване.

Запази си дата за DJ MITKO от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x