• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

Област Перник

Област Перник
Share

В тази страница на сайта ACPRODJ ще откриете всички регистрирани диджеи от област Перник.

DJ JOVANNI

За какво е тази страница избери си диджей? Област Перник

Този сайт ACPRODJ,EU ( Избери си диджей ) е създаден от сдружение Асоциация на професионалните дисководещи и лица упражняващи музикално - артистична дейност. ( АПДЛУМАД ) с цел да се помогне на всички работещи в този бранш за равен шанс за реализация. Също така да бъде в помщ и на всички клиенти или контрагенти, които желаят да наемат дисководещ за дадено събитие.

В страницата "Избери си диджей" има подзаглавия с всички области на България. Във всяка област има подзаглавия за вписаните диджей в съобтветната област. През сайта всеки, който желае може да се запознае с краткот портфолио за всеки диджей и да се свърже с тях директно без посредници и без допълнителни такси. Свързването става през резервационната форма ( календар ).

Как става резервирането през избери си диджей?

В страницата на всеки диджей има кратко портфолио за него. Също така може да има добавени цени на услугите, които той или неговият екип предлагат като допълнение за една комплексна услуга. Това е направено със цел улесняване при вашият избор на съответния диджей..

След като харесате определен диджей, отивате на календара в неговата страница и маркирате определена дата, която е в СВЕТЛО СИВ ЦВЯТ. След маркирането датат ще потъмнее, а след подаване на данните за контакт и тяхното изпращане аъщата ще стане с ЖЪЛТ ЦВЯТ. Ще получите имейл с вашата резервация. Лицето което сте резервирали ще се свърже с вас и ще можете да договорите своите индивидуални предпочитания. Ако датата в календара е в червен цвят тя неможе да бъде резервирана отново.

Във всички области като: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Хасково, Шумен и Ямбол. Има изброени подробно всички вписани диджей.

Към този момент за наше съжаление имаме области.в които няма вписани диджей. Те са отбелязани на картата в СИВ цвят. Нашият екип работи усилено за да може и това ваше затруднение да бъде отстранено. Към този момент можете да потърсите вписан дисководещ от някоя съседна област, който да може да изпълни вашето мероприятие.

Ако желаете да се запознаете с нашата дейност можете да посетите страницата за нас. И в нея да разгледате нашата дейност.

Желаем ви приятно разглеждане на нашият сайт.