• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ JOVANNI

DJ JOVANNI
Share

Здравейте, аз се казвам Иван Николов от град Перник. По известен съм като DJ JOVANNI, и според досегашните ми контакти съм креативен и иновативен диджей, както и уникален водещ на всякакви мероприятия с 15г. практика. Едновременно съчетавам работата да бъда както водещ (конферансие) така и диджей. Също така за мен DJ JOVANNI ще бъде удоволствие и да ви спомогна и в народните танци, като направя за вас живи изпълнения на тъпан и цигулка, тъй като съм и виртуозен цигулар, завършил музикално образование.

През годините по лично желание на моите клиенти започнах да предлагам една иновативна услуга обединяваща всичко в едно. Освен диджей може да съчетаем музикалната програма и като оркестър включващ: певец, певица, цигулар и клавирист. Разполагащи с голям и разнообразен репертоар от музикални произведения от всякакви жанрове. Най – голям интерес това предизвиква на сватбените тържества, като живото изпълнение на „първият сватбен танц“ например.

Също така мога да ви осигуря цялостна организация на вашето мероприятие, според вашите желания и предпочитания. Можете да разчитате на мен безрезервно да ви предложа и подсигуря всякакви атракциони за вашият личен или корпоративен празник като: танцови състави, изпълнители от всички жанрове, други артисти или пърформанси необходими за едно уникално преживяване.

Независимо дали еднолично или с моите колеги музиканти можете да ме потърсите за всякакъв тип тържество на територията на цяла България. За мен или нас ще бъде чест да споделим вашият личен или корпоративен празник.

Цените за DJ JOVANNI са:

Сватбено тържество на час120 лв
Лично или Корпоративно мероприятие на час70 лв
Ефектно осветление 1 вариант – 4 мувинхеда, 4мини мувинхеда и 4 лед пар350 лв
Ефектно осветление 2 вариант – 4мувинхеда, 4мини, 10 лед пар и пушек машина600 лв
Допълнително озвучаване за мероприятия над 100 човека150 лв
Цена за музиканти – Певец, Певица, Цигулар и Клавирист1200 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Перник се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ JOVANNI от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x