• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ GRANDE

DJ GRANDE
Share

Бисер ВелиевDj Grande родом съм от г. Плевен. Работя в родния си град, но също така достигам до всяка точка на България, където пожелаят да бъда част от хубавите и забавни поводи. Кариерата ми започва преди 6 години в малък клуб Плевен Coffee Club Umbrella. До момента съм работил в Biju Premium Club, Bar Rostov, Havana Bar, Dumfies Live Pub, и Impuls Palace г. Видин. Бил съм част от редица страхотни Сватбени мигове в Плевен, Велико Търново, Търговище, Арбанаси, Лещен и други. През годините по желание на моите клиенти добавих и една допълнителна услуга като водещ ( конферансие ) и по техните думи всичко се получава перфектно. Защото настроението на гостите и клиентите е на първо място за мен. Във всяко мое участие аз ще дам всичко от себе си за вас и вашият празник. Музиката и доволните усмивки на клиента за мен са много важен критерии. Бихте получили моята подкрепа за вашия празник във всяко отношение. Бил съм част от редица благотворителни инициативи, като организатор и техническо обезпечаване. Аз DJ Grande зная как да владея подходящото настроение за вашето лично събитие, корпоративно или клубно парти.

Сватбени тържества, абитуриентски балове, корпоративни или лични мероприятия, клубни участия, озвучаване или за други празнични поводи. Вие можете да получите подкрепата ми за подробното планиране на вашето парти. Аз ще направя необходимото в деня на събитието, настроението на гостите ви да бъде приповдигнато още преди музиката дори да започне.

Цените за DJ GRANDE са:

Клубно Участие 220 лв
Лично събитие за 5 часа с озвучаване до 100 човека300 лв
Сватбено тържество за 5 часа озвучаване до 100 човека500 лв
Овъртвайм на лично събитие за един час80 лв.
Овъртвайм на сватбено тържество за един час100 лв
Ефектно осветление 1 вариант: 2 броя Мувинг хед и 4 броя Лед пар180 лв
Ефектно осветление 2 вариант: 4 броя Мувинг хед и 8 броя Лед пар 360 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Плевен се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ GRANDE от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x