• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

DJ BOUNTY

Share

Иван Петров е професионалния дисководещ по известен с прозвището DJ BOUNTY BG. Той е роден в гр. Пазарджик.

След завършване на квалификационни курсове за дисководещ, радио водещ и тон режисьор в град София. Започва своята кариера като диджей в екипа на Стоянови брос през 1999 г. Неговото професионално развитие следва естествения ход на един професионалист.

В периода 2000 – 2002 той работи като радио водещ и тон режисьор в ефирните софийски радиостанции “ Канал Ком“ и за кратко в радио „Хит 7“ в екипът на Боби Гулев. През 2005 г. прави гастрол по Италиански курорти, който е толкова успешен, че продължава и през следващите две години до 2007 г. : PESCARA Beach.

След завръщането си в България той организира и изпълнява ангажимени в клубовеte „Индаклуб“, „Мистик“, „Сохо“, „Планета“ „Ел Корасон“ и много ресторанти и механи като Горублянско ханче, Българи сме и Сите Българи гр.София и други. До 2015 работи предимно по частни мероприятия. Благодарение на своя професионализъм през 2015 г. той е привлечен на турне в няколко немски клуба за провеждането на балкански партита в Германия Пфорцхайм баровете „Пилсен“, “ Чаплин“ и „Ванила найт бар“.

Кариерата му продължава в България като дисководещ на свободна практика в заведения, градове и курорти. През годините DJ BOUNTY BG създава екип от професионалисти, с които безпроблемно осъществяват и провеждат мероприятия от всякакъв вид като: сватбени тържества, лични и корпоративни партита, клубни и сценични участия. В които предоставят професионално оборудване според изискванията на своите клиенти за озвучаване, ефектно осветление и мултимедия.

Той и екипът му са професионалисти, които обожават работата си. Държат на качеството на услугите, които предлагат като се стараят да работят чисто и партитата им да оставят безброй усмивки и прекрасни спомени.

Цените за DJ BOUNTY са:

Клубно участие или Ресторант до 5 часа 500 лв.
Овъртайм за 1 час80 лв.
Сватбено тържество до 5 часа600 лв.
Овъртайм за 1 час100 лв.
Корпоративни мероприятия или Лични тържества за 1 час 100 лв.
Ефектно осветление 4 бр. Мувинг хед и 4 бр. Лед пар и осветител350 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ BOUNTY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

    Остави коментар за моята работа.

    0
    Please leave a feedback on thisx
    Subscribe
    Notify of
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x