• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ CECO TOPALOV

DJ CECO TOPALOV
Share

Здравейте! Аз съм DJ CECO TOPALOV от гр. Пловдив. Работя като дисководещ още от 1989 година. Работил съм в много видове заведения от ресторантски тип. Най-дълго съм бил в ресторант „Олимпик“ (Малкия Новотел) гр. Пловдив – 15 години. Благодарение на дългогодишният си опит умея да подбирам различните музикални стилове и песните за всяко тържество по един уникален начин. Работя еднакво добре с всички стилове музика, а и не само. Предоставям индивидуален подход към всяка сватба, банкет, рожден ден или друг повод, както и към всички възрастови групи хора. Обръщам внимание както на най-възрастните, така и на по-малките гости. Независимо какъв е повода умея да създавам невероятно настроение и атмосфера и мога да превърна всеки повод в незабравим празник за вас и вашите гости.

Ако си чудите с какво да изненадате вашите гости на вашето събитие, не се притеснявайте да ме попитате. Във много от случаите имам какво да ви предложа. Независимо дали ще постигнем договорка можете да разчитате на моя професионален поглед, дори и само за консултация. Аз DJ CECO TOPALOV мога да гарантирам, че ще се постарая да съм гаранция за вашето добро настроение! Настроение което с удоволствие ще изживея с вас на всеки ваш празник. За мен ще бъде удоволствие да задоволя всички ваши изисквания.

Цените за DJ CECO TOPALOV са:

Лично събитие до 6 часа и до 100 човека с озвучаване350 лв.
Сватба до 6 часа и до 100 човека с озвучаване700 лв
Овъртайм на лично събитие или сватба на час100 лв.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ CECO TOPALOV от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x