• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ D-One

DJ D-One
Share

Лъчезар Евстатиев (DJ D-One) е роден през 1991г. в град Пловдив.

Завършил своето професионално образование като музикант и звукорежисьор, той стартира диджейската си кариера през 2009г., като бързо набира висока популярност сред музикалните среди.

През годините Лъчезар работи в много престижни клубове в България. Професионалната му кариера се развива в град София Той работи в столицата от 2010г. до 2017г.. В някой от най – големите клубове като: Mega Dance Center, Conte st.city, Relax Nadejda, Marionette Hotel Marinela Lozenec. Неговото израстване в кариерата се бележи от редовни участия в клубове в страната като: Club The Moon Благоевград, Club Faces Дупница и много курорти по черноморието през летните сезони.

Поради своите професионални качества бива канен многократно и работи по музикални проекти с изпълнители. Също така взема участие в музикални произведения на изпълнители от Planeta Payner Music, като Теди Александрова, Диона, Борис Дали и други.

През 2018г. отново е поканен да работи в родният си град Пловдив. И започва работа в небезизвестният клуб Planeta Payner Club By ONYX. Клуб който той лично открива и където работи близо 2 години, до лятото на 2020 г.. В последствие започва работа в още по големия Premier Premium Club. Дори и след като е преименуван на Mash-Up Live Club Лъчезар остава предпочитан резидент диджей.

През своята професионална кариера като диджей той е усъвършенствал своите умения, както в поп-фолк и балканските ритми, така и в българският денс, световен комерс и хаус музиката. За DJ D-One няма невъзможни неща зад пулта и той всеки път успява да плени сърцата на своята аудитория със своя уникален начин на работа и подбор на музика. По време на своите професионални изяви, където и когато да бъде поканен по клубовете в страната.

Цените за DJ D-One са:

Клубно участие200 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ D-One от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x