• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

DJ HRISKO BG

dj-hrisko-bg
Share

DJ HRISKO BG е роден с името Христиан Нанев е роден в гр. Карлово обл. Пловдив. Още като малък мечтае да стане диджей! Мечта която Той успява да осъществи през 2014 г. След продължително обучение успява да усвой професията от своя ментор Георги Петров DJ JERYCO.

DJ Hrisko BG специализира във воденето, провеждането и организацията на лични и корпоративни мероприятия. Защото и неговата мечта е да забавлява хората при провеждането на техните най – лични празници. Поради тази причина през 2015 г. първоначално Той е нает за резидент в ресторант „Ловен Парк“ гр. Карлово. Неговият талант е забелязан и много скоро през 2016 г. Е поканен и започва работа в топ заведението на града механа „Водопада“, където е резидент и до този момент. През набиращата му скорост професионална кариера DJ Hrisko BG има стотици организирани и проведени лични и корпоративни мероприятия в градове като:Пловдив, София, Русе, Свиленград и курорти: Пампорово и Банско. И неговото име вече е добре познато на всички тези места, като гаранция за едно невероятно преживяване. Разбира се затова говорят всички негови доволни клиенти и контрагенти.

За Христиан най – важно е отношението към своите клиенти и поради тази причина неговите многобройни ангажименти запълват неговият календар месеци напред. Ако и на вас ви предстои сватбено тържество, рожден ден, кръщене или корпоративно парти не се колебайте и се доверете на професионализма на Христиан. Той е в състояние да изпълни всички ваши предпочитания и изисквания, както и да ви предложи иновативни варианти за неговото провеждане.

Цените за DJ HRISKO BG са:

Клубно участие250 лв.
Лично събитие до 5 часа450 лв.
Сватбено тържество до 5 часа800 лв
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество за 1 (един) час100 лв.

При ваше желание DJ HRISKO BG може да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по - голямо от 50 км. от гр. Карлово се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с него за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ HRISKO BG от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

    Остави коментар за моята работа.