• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ ICO MC

DJ ICO MC
Share

DJ ICO MC е роден с името Христо Радев в град Варна през 1978 г. През 1985 г. започва своето творческо развитие като вокалист в хора на Варненските момчета, с който прави редица сценични изяви. През 1993г. започва да работи професионално като дисководещ и приема артистичният псевдоним DJ ICO. Постепенно кариерата му се развива като започва да бъде канен на участия в клубове и лични мероприятия в цялата страна.

Професионално развитие на DJ ICO MC

През годините приставката МС е добавена към професионално му наименование заради неговата уникална способност за работа с микрофон и умението да поддържа настроението на клиентите до зори. През годините до днес продължава да работи в топ заведенията в градове и курорти на България като: София, Варна, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Смолян, Сливен, Велинград, В.Търново, Габрово, Ловеч, Добрич, Търговище, Банско, Пампорово, Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Поморие, Созопол, Приморско и много други. Където неговият професионален псевдоним DJ ICO MC е добре познат като гаранция за висок професионализъм.

През 1997 г. DJ ICO MC е поканен за водещ на радио предаване в Радио „Алфа“ гр. Варна, което той води до 1999 г. и то остава едно от култовите радио предаване и до момента.

През 2009 г. основава JTI STUDIO и започва да продуцира музкална продукция както в денс, хип – хоп, поп – фолк жанра, така и в други музикални стилове.

Награди на DJ ICO MC

Няколко години подред се явява на диджейски конкурси и печели престижни награди: 2010 г. Четвърто място на национален конкурс SPS club „Juliani“ Благоевград. 2011 г. Второ място на национален конкурс SPS club „The Club“ Банско както и наградата за творчество на СБМТД „Сребърна лира“. 2013 г. става Шампион в категория Поп – Фолк национален конкурс Златен диджей на България. club „SHOWROOM XS“ Русе.

Уникалният стил на работа и оборудване, са причина да бъде чест гост на различни форуми и демонстрации като диджей – Пайнер Стииз България, първия музикален Хакатон в България, Предаване „Акрани“ по БНТ 2 и много други.

Последното професионално развитие на DJ ICO MC

През 2022 год. разширява своята професионална палитра, като създава трио с фолк певицата от Пайнер мюзик „Димана“ и клавириста Петър Деков. С цел предлагането на едно още по вълнуващо преживяване на своите клиенти. Със своя професионализъм той е в състояние да нажежи всяка публика до червено независимо от мястото и времето.

Цените за DJ ICO MC са:

Клубно участие 400 лв
Лично събитие до 5 часа900 лв.
Сватбено тържество до 5 часа1200 лв
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество за един час 150 лв.
Ефектно осветление вариант 1 включва 4 бр Led мувингхед и 4 лед пар300 лв
Ефектно осветление вариант 2 включва 8 бр Led мувингхед, 8 лед пар и хейзър машина600 лв
Ефектно осветление вариант 3 включва 8 бр Led мувингхед, 24 лед пар и хейзър машина900 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ ICO MC от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x