• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ KOKO

dj koko
Share

Николай Малинов или както го знаят многобройните му фенове DJ KOKO е роден в гр. Пловдив през 1964г. Неговата професионална кариера като дисководещ започва през 1984г. след получаване на професионална квалификация за диджей към дирекция „Музика“. Професионалното му израстване преминава като резидент в едни от култовите заведения в градовете Пловдив, София, Варна и Бургас. Той бива канен и по участия в градовете Златоград, Перник, Благоевград, Петрич, Сандански и други. Няма как да не споменем и за хилядите му изяви по Летните и зимни курорти като: Слънчев бряг, Несебър, Приморско, Созопол, Царево, Синеморец, Банско, Пампорово, Боровец и други.

Едни от култовите места за забавление които дължат това свое прозвище заради Николай са: клуб Комина гр. Пловдив, клуб Флорида гр. Пловдив, Национална верига ресторанти „Весело село“ част от екипа на които е вече 15 г..

Професионално развитие

Неговият професионализъм се характеризира с перфектното му боравене с озвучителната апаратура. И поради този факт той е дългогодишен озвучител на Пловдивската опера и Дом на Културата Борис Христов гр. Пловдив.

Още в края на 90 те години на двадесети век заради своя талант той става част от екипа на нашумелият рап изпълнител Ванко 1.С когото осъществяват многобройни музикални проекти. Същевременно той бива един от най – желаните озвучители от друга рап легенда Мишо Шамара и други рап изпълнители. Неговият талант не остава и незабелязан от мега звездата от Сърбия, Бобан Здравкович, който го кани за свой личен озвучител за периода от 2016 г. До 2018 г.

Благодарение на своя професионализъм диджей КОКО участва в съставянето на програмата на танцова формация „ Елика“ . Своите знания той прилага отново като помага в съставянето на артистичната програма на Ансамбъл „ Чинари“ гр. София. Към настоящият момент диджей КОКО продължава да радва своите клиенти по лични и корпоративни събития, както соло така и в дует с DJ TONY (Стоян Кансъзов). С който са професионални колеги повече от двадесет години, като екип в клуб Комина гр. Пловдив и бар Торино гр. Банско.

Някой от многобройните корпоративни клиенти са: най голямата обществена организация в България, Конфедерация на независимите синдикати в България (КНСБ), които безрезервно се довериха многократно през годините на Николай.

Отново за да е в крак с модата диджей КОКО предлага забавление и на най – малките със своите уникални по съдържание детски партита. В ролята на конферансие той е в състояние да забавлява хората без значение от тяхната възраст. През своята кариера той е организирал и провеждал хиляди Сватбени тържества, лични и корпоративни събития, за което говорят и самите доволни клиенти.

Цените за DJ KOKO са:

Сватбено тържество до 6 часа и до 100 човека600 лв
Лично или корпоративно събитие до 6 часа и до 100 човека 400 лв
Детско парти до 4 часа 150 лв
Овъртайм за сватбено тържество за един час 80 лв
Овъртайм за лично или корпоративно събитие за един час 60 лв
Ефектно осветление вариант 1 – 4 бр. мувингхед 7 R и 15 лед пара500 лв
Ефектно осветление вариант 2 – 4 бр. мувингхед 7 R, 40 лед пара и пушек машина за тежък дим (сух лед)650 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ KOKO от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x