• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ STANCHO

dj stancho
Share

DJ STANCHO е човека с името Станимир Tрифонов е роден през 1979 г. в гр. Пловдив. Неговото увлечение по музиката датира още от детските му години и това става проводник в неговото професионално развитие. Неговата кариера като диджей започва през 1993 г. Поради неговите професионални качества той е поканен като резидент в гр. Хисаря хотел „Аугуста“ където работи от 1995 – 1998 г., след това следват многобройните покани към него от едни от най – добрите за времето си клубове като: нощен клуб „Палмите“- Пловдив, диско клуб „ Амбасадор“, хотел „Имепиал“, дискотека „Вихрен“- Банско, ресторант „Мегдана“- Пловдив.

След многобройните покани от очарованите от неговият професионализъм клиенти от 2007 г. DJ STANCHO става предимно зает по лични и корпоративни мероприятия градове Пловдив, София, Смолян, Първомай, Карлово и курорти Пампорово, банско и много други. За него няма пречки да работи с всякакъв стил музика, което е и предпоставката той да бъде нает за организиране, водене и провеждане на събори в множество населени места като: Церетелево и Дрангово с певици Невена и Калина и Здравко Мандаджиев (Народен певец). Някой от най големите корпоративни контрагенти, които се довериха на неговият професионализъм са:

“TMT Елком“ ЕООД, „В и К“ ЕООД – Пловдив,”Комплексен онкологичен център – Пловдив” ЕООД, Фирма „Пимк” ООД, Кметство „Тракия“, строителен хипер маркет „Рила“- Пловдив, Теленор – България и много други.

За DJ STANCHO винаги е било удоволствие да задоволи и най – големите изисквания на своите клиенти. Той винаги с нужното индивидуално внимание откликва на всички ваши предпочитания, като прилага своя висок професионализъм. Това е предпоставката за едно неповторимо преживяване на всяко едно мероприятие на което той е присъствал.

Цените за DJ STANCHO са:

Лични и корпоративни мероприятия за 5 часа и до 100 човека350 лв.
Сватбено тържество за 5 часа и до 100 човека 700 лв.
Овъртайм за лични и корпоративни мероприятия за 1 (един) час60лв.
Овъртайм за сватбено тържество за 1 (един) час 80 лв.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ STANCHO от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x