• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ TONY

dj tony
Share

DJ TONY е роден с името Стоян Кансъзов в гр.Пещера през 1969г.

През 1983г. Отива и започва да учи музикалното си образование в г. Широка Лъка и да се занимава с музика като музикант на тамбура, като ученик на доаена Антон Марлоков. През 1988г. започва и своята професионална диджейска кариера, като преди получава своята професионална квалификация на задължителните държавни изпити.

През продължителната си кариера като един от топ – диджейте на гр. Пловдив, той е участник в много конкурси за диджеи в България. Също така в последствие е канен и за тяхно жури, заради своите професионални качества. За дългата си кариера като диджей той е титуляр в много Пловдивски клубове. Неговото професионално израстване продължава като гост диджей в много водещи клубове в цялата страна. Поради своят професионализъм и коректност сътрудничеството с повечето от тях трае повече от 10г. до момента. Неговата страст е да работи в клубовете, но от 2015г. поради огромен интерес и желание на неговите клиенти започва да предлага и провеждането на лични и корпоративни мероприятия.

Той става желан участник в много сватбени тържества, рождени дни, юбилей, лични и корпоративни партита. Заради своя професионализъм DJ TONY е избран за представител на “PIONEER PRO AUDIO” като използва и демонстрира едни от най-добрите апаратури на производителя, с които би се радвал да работи всеки един диджей. Диджей Тони без проблемно ще задоволи и най – големите изисквания на своите клиенти. И ще направи и невъзможното за да се проведе безкомпромисно всяко едно мероприятие в което той участва.

Цените за DJ TONY са:

Клубно участие250 лв
Лично събитие до 6 часа и до 100 човека с озвучаване 500 лв
Сватбено тържество до 6 часа и до 100 човека с озвучаване 1000 лв
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество на час 100 лв
Ефектно осветление – 8бр. лед пара, 2 бр. мувингхед Optonika mini 7 R и пушек машина тежък дим500 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ TONY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x