• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VASKO

DJ VASKO
Share

Казвам се Васко Аврамов (DJ VASKO) и работя като дисководещ от 25 г. Член съм на Националната асоциация на професионалните сватбени дисководещи и официален представител на асоциацията за град Пловдив. Роден съм в град Пловдив. Обичам семейството си.
Късметлия съм, че работата ми е нещото, което ми оставя най-голямо удоволствие. Вълнувам се за всяко едно събитие и винаги старателно подготвям програмата си, като я съобразявам с предпочитанията на двойката. За мен е важно хората да изкарат своя незабравим празник с усмивка и добро настроение. Точно това е сигурен знак за това, че съм си свършил добре работата. Вярвам, че образованието е важно, но още по-силно вярвам в това, че човек трябва да намери призванието си. Е, за мен това се оказа музиката, воденето на тържества, срещите с хора и това да съм част от техните празници.

1987/1988 – Първи стъпки

Стартирах начинанието си като DJ VASKO в края на осемдесетте години на миналия век, а човекът, който ми подаде ръка е DJ VENCI, от когото научих основни практики, които ми помогнаха много за първите ми стъпки в работата.

1992 – Първата сватба на DJ VASKO

В спомените си се връщам в далечната 1992 година, а мястото е ресторант „Марица“ (гр. Пловдив). Мой съученик ме покани да бъда DJ на сватбено тържество и то не къде да е, а на неговата сватба. До тогава нямах опит с подобен тип мероприятия, но приех предизвикателството и точно тогава разбрах, че това е нещото, с което трябва да се занимавам. Доволните погледи на гостите и бурните аплодисменти на този празник ми вдъхнаха кураж и реших да се впусна в това начинание. И до сега смятам, че това е най-правилното решение, което съм вземал.

1988/1999 г. – Опит като водещ

За опита си като водещ и по-специално първите ми стъпки в тази важна роля, бих искал да споделя, че сякаш всичко се случи напълно случайно. Бях поканен като гост на роднинска сватба, на която диско водещият не беше с особено голям опит. Това ми беше доста познато. Все пак всеки тръгва от някъде и в началото му липсва увереност. Реших да поема нещата в свои ръце. Само, че този път не като DJ, тъй като такъв вече имаше, а като водещ на сватбеното събитие. С другия ми колега успяхме да се съгласуваме и всъщност се получи много добра колаборация. Любопитното е, че бяхме отново в хотел „Марица“. На тази сватба аз открих друга своя страст – това да бъда в ролята на сватбен водещ.

Цените за DJ VASKO са:

Сватбен пакет 1 до 5 часа и до 150 човека с озвучаване 699 лв
Сватбен паект 2 до 5 часа до 150 човека с озвучаване, сватбено ефектно осветление, лек пушек849 лв
Сватбен паект 3 до 5 часа до 150 човека с озвучаване, сватбено ефектно осветление с контрол, тежък пушек 1349 лв
Лично събитие за 5 часа и до 150 човека449 лв
Корпоративно парти направете запитване
Овъртайм за Сватбено тържество за 1 час100 лв
Овъртайм за Лично събитие за 1 час80 лв
Пакет ефектно осветление 1 4бр мувинг хед,10 бр.Лед прожектори,Оператор на осветлението за 5 заса600 лв
Пакет ефектно осветление 2 8бр мувинг хед,30 бр. Лед прожектори, Машина за дим (тежък), Оператор на осветлението за 5 часа800 лв
Пакет ефектно осветление 3 12 бр мувинг хед,35 бр.Лед прожектори,Машина за дим (тежък),Оператор на осветлението за 5 часа900 лв
Пакет ефектно осветление 4 18 бр.мувинг хед,40 бр. Лед прожектори, Машина за дим (тежък),Оператор на осветлението за 5 часа,Индивидуално светещо лого1000 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Пловдив се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ VASKO от тук:



Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x