• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VENTSY

dj ventsy
Share

Венцислав Кръстев по известен като DJ VENTSY е роден в гр.Карлово. Още от младежките си години започва да навлиза в сферата на диджейството, като ученик на едни от най големите професионалисти в областта. Той започва своята професионална кариера като диджей през 2001г. в своя роден град. Като за това най – вече спомага неговият баща, който е също дългогодишен диджей и един от доаените в тази професия. Неговото професионално израстване продължава в градовете: София, Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Сливен. Разбира се същевременно той бива канен по – много и различни мероприятия в курортите: Равда, Несебър и други. Диджей Венци е работил в някой от най – нашумелите клубове и ресторанти в Област Пловдив. През своята кариера Венци е работил с изпълнители като Таня Боева, Lady B, Анелия, Камелия, Симона, СкандаУ и други. Поради неговите дългогодишни професионални умения той намира реализация и като професионалист в озвучаването на сватбени тържества, лични и корпоративни мероприятия, както и клубове в различни региони на България.

През 2018г. DJ VENTSY създава свое собствено звукозаписно студио, в което да продължи своето професионално развитие с ремиксирването на популярни песни. С които да повишава настроението на присъстващите на всяко негово мероприятие. Диджей Венци е един доказал се през годините професионалист, който с удоволствие ще изпълни всяка поставена от клиентите задача.

Цените за DJ VENTSY са:

Клубно участие300 лв.
Лично събитие до 5 часа и до 100 човека с озвучаване650 лв.
Сватбено тържество до 5 часа и до 100 човека с озвучаване1200 лв.
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество за един час150 лв.
Ефектно осветление – 8бр. лед пар, 2 бр. мувингхед 600лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Карлово се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за до уточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ VENTSY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x