• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VENTSY

dj ventsy
Share

Венцислав Кръстев по известен като DJ VENTSY е роден в гр.Карлово. Още от младежките си години започва да навлиза в сферата на диджейството, като ученик на едни от най големите професионалисти в областта. Той започва своята професионална кариера като диджей през 2001г. в своя роден град. Като за това най – вече спомага неговият баща, който е също дългогодишен диджей и един от доаените в тази професия. Неговото професионално израстване продължава в градовете: София, Пловдив, Стара Загора, Казанлък и Сливен. Разбира се същевременно той бива канен по – много и различни мероприятия в курортите: Равда, Несебър и други. Диджей Венци е работил в някой от най – нашумелите клубове и ресторанти в Област Пловдив. През своята кариера Венци е работил с изпълнители като Таня Боева, Lady B, Анелия, Камелия, Симона, СкандаУ и други. Поради неговите дългогодишни професионални умения той намира реализация и като професионалист в озвучаването на сватбени тържества, лични и корпоративни мероприятия, както и клубове в различни региони на България.

През 2018г. DJ VENTSY създава свое собствено звукозаписно студио, в което да продължи своето професионално развитие с ремиксирването на популярни песни. С които да повишава настроението на присъстващите на всяко негово мероприятие. Диджей Венци е един доказал се през годините професионалист, който с удоволствие ще изпълни всяка поставена от клиентите задача.

Цените за DJ VENTSY са:

Клубно участие250 лв.
Лично събитие до 5 часа и до 50 човека с озвучаване 350 лв.
Сватбено тържество до 5 часа и до 100 човека с озвучаване 700 лв.
Овъртайм на лично събитие или сватбено тържество за един час 100 лв.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Карлово се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за до уточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ VENTSY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x