• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ La Piovra

DJ JORO SILISTRA(TUTRAKAN)
Share

Георги Вълков е човека с артистичния псевдоним DJ LA PIOVRA. Той е роден в китният добруджански град Тутракан. Неговата кариера като диджей започва през 1994 год. съвсем инцидентно, а в последствие това се превръща и в негово хоби. В течение на времето това хоби става и негово основно професионално поприще. Неговата професионална кариера започва в България. В едни от най – екстравагантните заведения като резидент на дискотека “Дебора”, бар “Барни”, “Златен Клас”, диско “Берлин” и „Крейзи Хаус” в гр. Тутракан!

В последствие започват и неговите гастроли в България като град Силистра “Дунав” и град Русе “Платиниум”. Професионалното му развитие продължава с първата му международна оферта за резидент диджей в държавата Кипър в “Caramel” disko, “Umbrella” и “Alalum” wake up. Разбира се неговите международни изяви продължават в държава Гърция град Атина в “Ан клуб”, клуб “Ilusion”, клуб “Baby O”, “Baby Gold”, “Athens number one” и „Alcatraz”. Поради своя професионализъм той получава поредната покана за държава Испания от топ – клуба “Ферия”.

Заради своите професионални качества, DJ LA PIOVRA получава многобройни запитвания за участие в провеждането на лични и сватбени тържества. Защото неговото прозвище е гаранция за едно незабравимо преживяване. И поради тази причина той започва професионално да задоволява и най – високите изисквания на всички свои клиенти. За професионализма на DJ LA PIOVRA говорят недвусмислено двете награди, които той печели в Гърция и една в България през 1996 год. Той успешно участва в няколко музикални проекти като създаване на музика, песни, пиеси или други. Като в момента работи по поредния си проект за издаване на музикални произведения ремикси и миксове. С които да зарадва своите фенове.

Медийни изяви

Медийните изяви на Георги бележат удивителен успех в телевизия “Алфа” в Гърция. Поради своята доброта и съпричастност той взема участие в множество благотворителни мероприятия. Сценичните изяви като диджей или водещ се категоризират в неговата съвместна дейност с общините в област Силистра. Той е водещ и организатор на открити сцени, събори и обществени прояви по случай официални празници и празненства.

За да отговори на нарастващият интерес към неговата работа DJ LA PIOVRA вече предлага водене и организация на лични и корпоративни събития, сватбени тържества, клубни участия, професионално озвучаване, ефектно осветление и мултимедия. Отговарящи на световните стандарти за качество.

Заедно с Георги има изграден екип от специалисти, които могат да поемат ангажименти на територията на всички градове или области в България. Нещото което го отличава от всички останали диджеи е, че той не губи ритъма на партито и обича това което прави, а тази обич се усеща от всички многобройни доволни клиенти на неговите изяви.

Допълнителната професионална квалификация която можете да ползвате при договорка с Жоро е, че той говори Английски, Гръцки и Руски език.

Запази си дата за DJ La Piovra от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x