• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ GANEV

Share

DJ GANEV е артистичния псевдоним на Светослав Ганев. Той се занимава професионално като дисководещ от 1991 год. Професионално ориентиран изцяло върху провеждането на сватбени тържества, лични и корпоративни събития. Също така и в тяхното организиране, провеждане и артистично водене.

За света на сватбените и развлекателни събития решението е тук!

За региона на град Сливен и цяла Югоизточна България използването на неговите диджейски и развлекателни услуги ще предефинира смисъла на „забавно“ за вашата сватба, лично или корпоративно събитие. DJ GANEV блестящо знае вашите нужди в класа на развлечението и поради тази причина неговото име е гаранция за професионализъм и безкомпромистност при провеждането на всякакви мероприятия. Един момент който е специален за вас и вашите гости той умее да го превърне в едно незабравимо преживяване. DJ GANEV е човека, който ще спази всички ваши творчески решения за вашето вълнуващо преживяване. Услугите на Светослав са това което доставя толкова много прекрасни моменти, които ще ви оставят без дъх!

Затова от десетина години на Сватбените тържества той ги провежда в екип от двама. Това предразполага да е Водещ (церемониал-майстор,аниматор на забавни игри и организатор ). Има над 20 години опит в провеждане на сватбени тържества и други събития. Изцяло се е отдал професионално като диджей и водещ ( това той не го съчетава с друга професия). Това предполага за максимално отдаване във време, ресурси и развитие. В сътрудничество е с професионални танцьори както за народни така и за други танци (латино, модерен балет, Belly Dance – ориенталски танци), музиканти, певци, фотографи, видео оператори и много други, който могат да допринесат за вашия празник.

Ако все още имате въпроси във връзка с организирането, провеждането и реализацията на всякакъв вид мероприятия, не се колебайте да се допитате до Светослав. Дори и само за съвет той ще откликне с удоволствие на вашите въпроси.

Запази си дата за DJ GANEV от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с DJ GANEV от тук.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x