• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ GORGO VASILEV

dj-gorgo-vasilev
Share

Георги Георгиев ( DJ GORGO VASILEV ) се занимава като диджей още от 1988 г. като неговата кариера започва в неговия роден град Смолян. След успешното завършване на квалификационния курс за диджей в дирекция „ Музика“. Още в самото начало на своето професионално развитие той става предпочитан изпълнител по – различни видове мероприятия. Своят професионализъм, който той доказва и като печели престижното първо място в конкурс за диджей в България „Треска в събота вечер“, излъчван по националната телевизия „Канал 1“. Поради този факт дълги години той е резидент диджей на „МК Мираж“ с която има изпълнени хиляди мероприятия. През дългогодишната си кариера DJ GORGO VASILEV има участия в почти всички области на България. И неговото име няма нужда от представяне, защото многобройните му доволни клиенти правят това.

Благодарение на високият му професионализъм едно от най – култовите заведения, за забавление в град Смолян клуб „Дупката“, е станало икона за нощният живот в региона. Ако вие сте купонджии настроени за танци, страхотна музика или настроение на макс. Георги с удоволствие ще изпълни вашите и най – високи изисквания, за вашето мероприятие. Със своето професионално оборудване той е в състояние да озвучи и освети всякакво по – вид и обем мероприятие.

Цените за DJ GORGO VASILEV са:

Лично събитие до 4 часа300 лв.
Сватбено тържество до 6 часа120 лв. на час.
Овъртайм за сватбено тържество за 1 (един) час150 лв.
Овъртайм за лично събитие за 1 (един) час100 лв.
Ефектно осветление състоящо се от: 3 бр. мувенхед и 8 бр.лед пар300 лв.
Студени фоерверки за първи сватбен танц200 лв.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Смолян се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ GORGO VASILEV от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x