• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ Koko Fidanchev

DJ Koko
Share

„DJ Koko Fidanchev” е артистичният псевдоним на Константин Фиданчев. Той е роден в град София, но завършва своето висше образование като артист-изпълнител на „тамбура“ в „Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство“ гр. Пловдив. Свиренето по сватби и заведения не му е достатъчно и в следващите години надгражда своето образование с три магистратури: Музикална педагогика, Образователен Мениджмънт и Електронни медии в Софийският университет „Св. Св. Климент Охридски“.

Неговата професионална кариера като диджей започва през 2006г. с първите покани за организиране и провеждането на фолклорни партита от едни от най-големите школи за народни танци в София. След като се доказва като професионалист, започват да го търсят и за лични и фирмени събития, коледни банкети, тийм билдинги и сватби. До днес има стотици ангажименти в едни от най – предпочитаните заведения и хотели в София и страната. През 2008г. „DJ Koko Fidanchev” поставя началото на своята мениджърска дейност. Към настоящия момент работи с над 50 хотела на територията на престижния ски курорт „Банско“ и региона, като ежегодно организира коледните и новогодишни тържества с известни гост изпълнители, както и други събития не само през зимния ски сезон, но и през цялата година. Реализира много лични празненства, рождени дни и тийм билдинги, тъй като Банско е предпочитана дестинация.

Специализация на DJ Koko Fidanchev

„DJ Koko Fidanchev“ е специализирал във воденето, организирането и провеждането на лични и корпоративни мероприятия. Заради своя изключителен професионализъм той е един от предпочитаните водещи и диджеи. Константин предава своя музикален и артистичен талант, като обучава бъдещи DJ и музиканти. Неговите ученици са носители на редица престижни награди от национални и международни конкурси. Самият той също има награди за преподавателската си дейност. Съставя аранжименти и продължава да музицира. Често включва в участията си музикални изненади за клиентите. Той е озвучавал много събори, и други общински празници, фирмени събития, промоции и презентации на обществени места.

„DJ Коко Fidanchev“ разполага със собствена озвучителна апаратура и техническо обезпечаване за всякакви събития, екип за реализация, транспорт и логистика до всяка точка на света. Без проблем неговият екип може да поеме цялостна организация за Вашето тържество във всички населени места или области на България.

Музикална му култура и музикантско мислене му позволяват да изпълни и най – високите изисквания на своите клиенти. Въпреки профилирането му в българската народна музика, той не е тясно специализиран специалист, а е човек с много богат опит във всички музикални области.

С „DJ Koko Fidanchev“ може да обсъдите всички детайли за вашата сватба, парти, семейно тържество или друго събитие по всяко време. Може да получите ценни съвети и насоки, както и специална лична цена, в зависимост от ползваните услуги.

Думите, с които той иска да го свързват хората са: отговорност, лоялност, креативност, комуникативност, инициативност и стремеж към самоусъвършенстване. Той е организиран и дисциплиниран в работата си. Перфекционист с отлична комуникация и осъществяване на професионални взаимоотношения, както и тяхното плануване и реализиране.

Това което отличава „DJ Koko Fidanchev“ от останалите е, че получавате едновременно DJ, водещ и музикант.

В цяла България. Събития 50 + км от София с договорка за разходи за транспорт. Ангажименти 100 + км от София, трябва да включват и нощувка.

Запази си дата за DJ Koko Fidanchev от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x