• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ & VJ ARGO MC

DJ & VJ ARGO MC
Share

Всяко парти, празник, клуб … и каквото и да е събитие става уникално и незабравимо с DJ & VJ ARGO MC.
Професионалист с огромен диджейски опит и един от малкото VJ в София и в България.

Съобразявайки се с вашите желания и музикални предпочитания, аз и екип от професионалисти ще ви консултираме и осъществим впечатляващо забавление. Дали ще е в любим клуб или бар, тъй като през всичките Диджейски години съм имал и имам контакти с управата на най-добре работещите заведения. При недостиг или липса на необходимо оборудване ще подсигурим всичко за вашето перфектно и вълнуващо парти.

Правил съм и правя едни от най-запомнящите се фирмени събития. Самият аз съм бил Водещ, Дисководещ и при желание пускам програмата си на видео стени. Правя по поръчка слайдшоу за всякакви събития, по зададена от вас тема. Разполагам с необходимата техника и с различни по вид клипове и караоке музика.

Проекти

Правил съм и правя запомнящи се караоке партита. С моя помощ беше създаден първият “Караоке Айдъл“ и участвах в Уникалното “Автър парти“ на първия “Мюзик Айдъл“ в България. Със звезди от Българската сцена осъществява едно запомнящо се събитие, на което се разкри и започна певческата кариера на таланти.

С видео стените и плазмените екрани той превръща всяко събитие в истински концерт, епоха, стил, което допринася гостите да се почувстват повече от специални.

Ако ви се допее, DJ ARGO MC, реагира и след минути всичките ви приятели или колеги ще се надпреварват кой да се включи на Караоке-то.

Любовта към музиката провокира Аргир николов и преди 35 години започва професионалната си кариера като DJ.
Няма музикант в България, който да не го познава или да не е работил с него.
Всичко започва с дискотека „Нептун“ ( ММЦ Приморско) а професионалното му израстване преминава през почти всички култови за времето си елитни клубове, като: „Астория“ , „Простор“, „Медик“, кафе „Театъра“ ( НДК ), Дискотека „Джо“, „Орбилукс“ и др.
Признанието не закъснява – DJ ARGO MC е носител на Голямата награда от единствения национален DJ-ски конкурс през 1984г.

DJ ARGO MC е работил с едни от най-добрите български DJ-и: DJ БОБИ АЙ, DJ GEORGO B, DJ MARTI G, DJ VASQUES, DJ BOBO, DJ STEVEN, DJ BALTAZAR, MC KAMEN, ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ ( СТЪЛБИЦАТА ). С когото написа книга DJ-ска история 50 години, така също с ТОМА СПРОСТРАНОВ И др.

Менажирал е успешно десетки клубове и дискотеки: „Библиотеката“, „Студио 54“, „La Piovra, Басеина“, „Нептун“, „Ай клуб“, „Social jazz Club“, „Pop Art Cafe“, „Club 35“ и др.
DJ ARGO MC – Професионалист от класа, чиято МУЗИКА, ВИЗИЯ, КАРАОКЕ Превръща всяко събитие в истински празник.

Запази си дата за DJ & VJ ARGO MC от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с DJ & VJ ARGO MC.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x