• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VLADI MICHEV

dj vladi michev
Share

Здравейте бъдещи младоженци! Какво е едно сватбено тържество без луди танци, страхотна музика и забавни ритуали. Доверете ми се и се свържете с мен,за да получите всичко това. Без значение дали сте в София или някой друг град на България със своя дългогодишен опит, ще се погрижа забавлението винаги да е на ниво, атмосферата разгорещена, а танците – неспирни. Ако търсите усмихнат, уверен и положителен човек, с много хъс, DJ VLADI MICHEV е Вашият правилен избор. С любовта и уважението към професията си, ще се постарая да бъда иновативен и различен. Винаги казвам, че няма две еднакви мероприятия и винаги го доказвам по време на моята работа. Аз DJ VLADI MICHEV имам към всяка двойка индивидуален подход. Изготвя се предварителна програма по вашите лични вкусове и желания. Не се колебайте и превърнете сватбата си в щур купон. Поздрави и много настроение! Очаквам Ви!!!

Ако това кратко описание все още не ви е убедило, че DJ VLADI MICHEV е точният човек за вашето събитие, можете просто да се свържете с него през контактната форма. И да зададете вашите въпроси към него, след което със сигурност ще се доверите на неговият професионализъм. Той е всеизвестен със своят професионализъм, отзивчивост, коректност, точност, доброта и много други качества, които продължават да трупат все повече доволни клиенти. Влади е все признат еталон за качество, а и не само. За него няма да чуете лоши думи или оплаквания защото при него това е недопустимо.

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. София се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за до уточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ VLADI MICHEV от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x