• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ VJ STENLEY

dj-vj-stenley
Share

Станислав Желев по известен като DJ VJ STENLEY е роден в град Стара Загора. Той е диджей, който има 20 години опит в сферата на музиката, воденето и организацията на мероприятия от всякакъв тип. Неговото призвание е да весели хората и това го зарежда с положителната емоция, която той предава на всичките свои изяви. През кариера си той присъства на събития, както в град Стара Загора, както и в множество области на България.

Със собствената си професионална техника и собствено професионално осветление. Той е в състояние да озвучи и освети всякакви по вид и обем мероприятия като: сватби, балове, лични или корпоративни мероприятия, рождени дни и други. За Станислав се знае, че той се отнася индивидуално и с внимание към всеки един клиент. Неговият професионализъм се допълва и от първокачественият екип, с който той работи през дългогодишната си практика, а именно: танцови формации, видео и фото оператори, класни дизайнери за всякакъв вид украса, изпълнители (певци и певици). Също така той може да ви съдейства и за всяка една звезда от публичното пространство във България, която може да присъства и на вашия празник. DJ VJ STENLEY С удоволствие ще ви помогне за организацията на програмата за вашето парти, пърформанси, тим билдинг или друго събитие.

Неговото мото е :

Да изживеем заедно мига и да сътворим заедно незабравими спомени.

Ако мислите, че той отговаря на вашите изисквания можете да кликнете по долу и да разгледате страницата му. Не вярвайте само на написаното, а вярвайте на отзивите на хилядите доволни клиенти благодарили му в неговата лична страница. За Станислав се знае, че всичко което прави го прави за вас с много любов и професионализъм. От вас се изисква само да запазите своето добро настроение, а той ще направи така, че и усмивките да не слизат от вашите лица.

Цените за DJ VJ STENLEY са:

Лично или корпоративно мероприятие за 1 (един) час 100 лв
Сватбено тържество,което включва DJ, Водещ, Озвучаване, Осветителни ефекти и програма. до 5 пет часа1400 лв
Овъртайм след 00.00 часа за 1 (един) час100 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Стара Загора се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ VJ STENLEY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x