• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ DYLAN

DJ DYLAN
Share

Делиан Тончев с артистичния псевдоним “DJ DYLAN” е роден в град Димитровград през 1975 г. Той започва своята кариера работейки в гр. Хасково с аудио касети през далечната 1989 г., когато е едва 15 годишен. След отбиване на редовната си военна служба, през 1996 г. започва да работи с компакт дискове. В днешно време работи с грамофони и контролери. Участва в редица национални конкурси за DJ-и като през 2019 г. на конкурса организиран от музикална агенция SPS, става Вице шампион, а през 2020 г. заема 3-то място.

DJ DYLAN работи предимно в нощни клубове, механи и ресторанти, като предлага тематични партита в конкретен музикален жанр (Deep & Tech House; Hip Hop; Moombahton; Eurodance; 80s & 90s music и разбира се Поп-фолк), както и партита с жанрово разнообразие (Multigenre или Open Format). За DJ DILAN се знае, че той не прави компромис с качеството на предлаганите от него услуги. И ванаги със своя професионализъм успява да задоволи и най – високите изисквания на всичките си клиенти и контрагенти.

Гласувайки му доверие може да разчитате на сериозно отношение, прецизност и техника на работа, надхвърляща рамките на България! Независимо дали ще постигнете договрка с него или не вие винаги можете да разчитате на неговото професионално мнение. По въпроси касаещи организацията или провеждането на вашето мероприятие.

Цените за DJ DYLAN са:

Клубно участие300 лв
Лично събитие, тематично или корпоративно парти 100 лв на час (не по-малко от 2 часа)100 лв
Овъртайм за лично събитие, тематично или корпоративно парти на час50 лв

При ваше желание мога да поема ангажименти във всички области на България, като за разстояние по – голямо от 50 км. от гр. Димитровград се добавят пътни разходи и нощувка според дестинацията. За различни ваши предпочитания от посочените варианти можете да се свържете с мен за доуточняващи въпроси.

Запази си дата за DJ DYLAN от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x