• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ SIMO

Share

Симеон Боянов е лицето, което е приело артистичния псевдоним DJ SIMO. Той е роден в историческият гр. Плиска, област Шумен. След завършване на своето образование, той започва да преследва своята мечта да стане професионален диджей. След дълго и подробно професионално обучение от някой, от доайените в тази сфера. Симеон започва своята самостоятелна кариера като дисководещ през 2021 год.

Поради своя хъс и умения DJ SIMO вече може да се посети на доста места, където прави своите изяви. За своята кратка кариера той вече е познат в град Шумен. И в градовете Нови Пазар, град Варна, град Стражица, град Плиска, град Кюлевча, град Калугерица и други. Защото за Симеон музиката е начин на живот и любимо хоби. Той започва да се налага като предпочитан вариант при провеждането на лични, корпоративни и сватбени тържества. Поради скорошното му навлизане в тази сфера като артист на свободна практика. Той цели да отговаря и на най – високите изисквания.

DJ SIMO работи с едни от най – големите ренталски фирми в региона. Той може да предоставя всичко от гамата на професионалната техника за вашето мероприятие.

Към момента в свободното си време DJ SIMO прави своята подготовка за участие в национални конкурси за дисководещи. И създатели на музикални продукти. За да наложи свето име като гаранция за едно незабравимо преживяване, на всяко мероприятие, в което той взема участие. Симеон вече има създадени свои лични ремикси на популярни песни.

Също така със своята доброта и отзивчивост той е взел участие в благотворителнo мероприятие в град Плиска. По случай 3 ти март „ За децата на град Плиска“!

Симеон успешно проведе и първите си сценични изяви като водещ на футболен мач на фк. „Ботев“ Нови Пазар и фк.“Спартак“ Варна. И както изглежда поканите към него няма да спират до тук. Със своята енергия DJ SIMO може да поеме ангажименти във вашият клуб или лично или корпоративно парти. На територията на всички области на България.

За него се знае, че е позитивен човек с голямо чувство за хумор. Което той предава с много любов по време на своите партита.

Запази си дата за DJ SIMO от тук:Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x