• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ IVANY

DJ IVANY
Share

Здравейте! Ако сте отворили тази страница значи, че вече сте на правилното място.

DJ Ivany (Диджей Айвъни) е дисководещ, който подхожда с професионализъм към всеки детайл от вашето събитие. С Вашата резервация, Вие си гарантирате спокойствие за добре свършена работа и музикална приказка, разказана с много приятни емоции и веселие, за които ще си спомняте и разказвате с удовлетворение.

DJ Ivany има дългогодишен опит, както в клубната сфера, така и в сватби, банкети, фирмени партита, абитуриентски балове, рожденни дни и много други. Богата фонотека с безкомпромисно качествена музика, задоволяваща и най-капризните музикални ценители от ретрото до най-новите хитове, които се обновяват ежедневно. Техника от най-висок клас!

Според Вашето празненство, ще Ви се предложи избор на голям асортимент от озвучителна техника, осветление и сценични ефекти отговарящи на всички нужди за едно парти. Освен това! За още по-градниозни и нестандартни изисквания, са на разположение: сцени, шатри, окраси за сватби и всякакви поводи. Ще Ви бъде осигурено всичко от което имате нужда.

DJ Ivany се намира в град Ямбол и работи на територията на цялата страна и извън страната. Не се колебайте! Направете запитване още сега! https://www.facebook.com/djivany

Запази си дата за DJ IVANY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x