• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ IVANY

DJ IVANY
Share

 Иван Иванов, по-известен като DJ Ivany (диджей Айвъни) е роден през 1985 година в град Ямбол. С голямата си слабост към музиката, още от малък се заиграва с тогавашните музикални техники. Малко след излизането си от казармата през 2006 година се запознава с тогавашния си учител Юрий Ташев – DJ Yucson (диджей Юксън). Като доста известен и опитен в бранша, радващ се на безброй фенове, именно Юрий му пали искрата в диджейска насока и следвайки го устремено и в най-силните и тежки партита, бързо навлиза в материята, попивайки като гъба всяка предоставена информация.

За кратко време DJ Ivany натрупва умения и набира популярност в родният си град като устремено се налага по заведенията. Не след дълго време започва да покорява клубове и в югоизточна България и черноморието. През 2013 година в разгара на летния сезон в град Обзор се запознава с Петър Бинев – DJ Chocolate. С този титан в музикалният бранш успяват да намерят общ език и устремено тръгва по неговите стъпки. До ден днешен, сам или рамо до рамо с DJ Chocolate продължава да покорява нови топ клубове и заведения из цялата страна и се радва на все по-голяма популярност и интерес от нови фенове по заведенията.

 DJ Ivany е перфекционист, който дава всичко от себе си в името на доброто парти и доволните клиенти. Разполага с богат асортимент от безкомпромисно качествена музика в много жанрове, винаги актуализирана с последните модни тенденции в хитовете. Техниката, с която борави е винаги от ново поколение и най-висок клас, което съчетано с хъс за работа и завидни умения зад пулта, два гаранция за едно перфектно парти, подплатено с много приятни емоции рисуващи спомени за дълго време.

Поемам ангажименти за Клубни партита, банкети, сватби, абитуриентски балове, фирмени мероприятия, рождени дни и т.н

Запази си дата за DJ IVANY от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x