• Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00
 • Phone+359887441596
 • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
 • Open Hours08.00 - 23.00

DJ MORGAN

DJ MORGAN
Share

Димитър Митев, известен като DJ MORGAN е роден в Ямбол. Музиката е неговата страст и това определено играе ключова роля във вземането на решение да се занимава с това, което обича най – много. Започва да работи като дисководещ в началото на 90-те години. Работил е с аудио касети, компакт дискове и друг хардуер. Той винаги в крак с тенденциите дори и към настоящия момент. Обучавал е и продължава да се обучава от най-добрите световни и български дисководещи. В началото на своята кариера е пускал любимата си музика навсякъде, където го поканят. Последвалите многобройни ангажименти в известни клубове и дискотеки по Черноморието. Поради неговите професионални качества, които не остават незабелязани от многобройните клиенти. На по-късен етап, той изцяло е насочил ангажиментите си към озвучаване и водене на сватби, корпоративни събития и частни партита. Има много и успешни съвместни участия с известни изпълнители и колеги диджеи на територията на цялата страна. Познаваемо му име DJ MORGAN в средите на гилдията, популярен, предпочитан и доказал се дисководещ не само в своя град.

За DJ MORGAN е важно доброто настроение на гостите, препълнения дансинг, зародилите се приятелства и трайни спомени. Това го постига чрез музика, миксирана специално за гостите и според техните вкусове. Подхожда с еднакво голяма отговорност, персонално отношение и внимание към всяко събитие. Във фонотеката му, която непрекъснато се обновява и допълва, присъстват както качествени оригинални версии на всички популярни стилове, така и много ремикси. Неговият постоянен спътник апаратурата е от най – висок професионален клас. Съчетанието от натрупан опит, умения и качествена техника е предпоставка за приятни и незабравими емоции в компанията на DJ MORGAN.

С DJ MORGAN може да обсъдите датата и детайлите за вашата сватба, парти, семейно тържество или всяко щастливо събитие по всяко време.

Запази си дата за DJ MORGAN от тук.Календарът се зарежда...
- Наличен
 
- Резервиран
 
- Чакаща

Вашето име:

Телефон:

Имейл:

Относно:

captcha

Свържи се с мен.

  Остави коментар за моята работа.

  0
  Please leave a feedback on thisx
  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x