• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

Как да стана осветител

Осветител
Share

Осветител е една много специфична професия, в днешно време и тя има все по – голямо по обем приложение. През годините се наложи като специалност, която е много търсена заради развитието на технологиите. Тя спомага за по – голямо въздействие върху зрители на различни мероприятия при които се използва осветителна техника.

Човека който стой зад осветителния пулт е онази част от техническото обезпечаване на всяко мероприятие, който носи също толкова голяма отговорност колкото и главните изпълнители. Защото той отговаря за перфектното изпълнение на техническия сценарии и неможе да има грешки при своята работа. Да си осветител в днешно време е една доста престижна професия упражнявана от високо платени специалисти. Що се отнася до въпроса “ Как да стана осветител“ ще отговорим следното: Осветител се става след задълбочено и постоянно изучаване на всички специфики по тази дейност. Осветител неможе да се стане само с голямо желание, трябва и много учене.

Кой ще ми преподава по време на курса?

В нашият учебен център има високо квалифицирани преподаватели, които ще помогнат на всеки да се запознае в дълбочина както с видовете осветителни тела така и с начина на тяхното използване и тяхното управление. В процеса на обучение всеки курсист ще може да придобие всички нужни знания, умения и компетенции по тази професия.

Той ще има достъп и до специализиран софтуер като: LightJockey, Martin M2PC, Pangolin, Madrix и други. Курса е специално съобразен с изискванията на съвременното сценично или друг тип осветление. Ако смяташ, че твоето увлечение е да бъдеш осветител, ние ще ти помогнем да станеш такъв. След завършване на курса ти ще можеш да управляваш всякакви светлинни ефекти. Да умееш да ги програмираш на съответния софтуер, да им съставяш профили за управление, да програмираш цялостно светлинно шоу и много други специфични за професията знания.Ако имаш още въпроси не се притеснявай да се свържеш с нас. Ние ще се опитаме да отговорим на всички тях.

Вашият коментар