• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

Начало

начало
Share

Това е официалният сайт на сдружение Асоциация на професионалните дисководещи и лица упражняващи музикално - артистична дейност. В страницата НАЧАЛО можете да намерите всичката необходима информация за организацията, нейната дейност, членство, обучение, връзка с нас или други въпроси касаещи упражняването на професията Дисководещ в България. Той е създаден и за оказване на помощ на потребителите при избор на дисководещ за своите мероприятия. Също така в индивидуалните страници на артистите можете да се запознаете и за предлаганите от всички тях допълнителни услуги за всеки вид мероприятие.

Ако за начало желаете да разберете кои сме ние!

Можете да посетите страницата ЗА НАС. В нея ще намерите подробна информация и документи за нашата дейност и цели като организация. Също така можете да разберете и за нашата дейност през годините до сега.

Ако желаете да започнете да работите като диджей, осветител или компютърен график посетете страница ОБУЧЕНИЕ. В нея ще получите подробна информация за учебните програми и цените на обучението. Също така можете и само да се свържете с нас за доуточняващи въпроси относно предлаганото обучение.

Ако искате да резервирате диджей за вашето лично, корпоративно или клубно мероприятие посетете страницата ИЗБЕРИ СИ ДИДЖЕЙ. В нея ще намерите диджей от различните области в България, както и описание на тяхната специализация. От тази страница можете директно да си запазите дата за съответния диджей. Възможно е само да влезнете в контакт директно с него или да оставите индивидуален коментар за неговата работа според вас.

Ако желаете да станете член на нашата организация можете да посетите страницата ЧЛЕНСТВО. В нея ще намерите информация за начина на членство. Допънителна информация дали можете да станете наш член, както и привилегиите от членството при нас.

Ако желаете да разберете подробности.

за последните НОВИНИ или ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ можете да посетите КАТЕГОРИИТЕ в съответния панел. В тях можете да намерите подробна информация по всички въпроси или новини за дейността на организацията.

За нас
Обучение
Избери си диджей
Членство