• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

Привилегии за членове

Share

Привилегии за членове.

  1. Привилегии за членове е Достъп до икалнатдвокатура. В с адвокатура влизат няколко хиляди юристи и почети толкова икономисти. Те са в 26 регионални съвета на КНСБ плюс централата в град София или общо 27 областни центрове. Във всяка от тях като член на нашата организация, което се доказва с членска карта. Всеки наш член може да получи безплатна юридическа помощ по въпроси свързани с неговата трудова заетост. Без значение на естеството стига той да засяга трудовата дейност на човека. Тук е много важно да се уточни, че физическите лица не могат да искат от експертите на Синдикалната адвокатура да разглеждат правни въпроси от лично естество като например имотни сделки, наказателни постановления или други подобни.

2. Разбира се освен юридическа помощ всяко лице може да получи и икономически съвети от съответните икономисти в Регионалните съвети на КНСБ. За въпроси свързани със своята трудова дейност прагове на осигуряване, размери на вноски и други. Тук е момента да отбележа, че вече нашата организация има изготвени нужните пакети документи касаещи упражняването на професията дисководещ и те се предоставят на всеки желаещ. Всичко това става напълно безплатно само лицето трябва да си е заплатило членският внос за съответната година. Или по просто казано за сумата от 1% от минималната заплата за страната на месец получавате адвокат и икономист, което само по себе си спестява няколко стотин лева в най – добрия случай за всеки работещ.

Взаимоспомагателна каса

3. Третото преимущество на членството в нашата организация е, че всеки член може да се възползва от достъпа до взаимоспомагателната каса. Какво означава това: Всяко лице което отговаря на условията на взаимоспомагателната каса може да се възползва от финансов ресурс било то за закупуване на техника, за ползване на пари при оставане без работа, ползване на пари за лични нужди или каквото пожелае.

За новите членове има таван за получаване на суми до 3000 лв. И срок за погасяване от 24 месеца.

Ако лицето желае да погаси сумата до 12 месеца неговото оскъпяване е в размер на 4 % от получената сума. Разбира се ако желае да погаси сумата за по дълъг период размера на оскъпяването е 4% + 0.08 % за всеки следващ месец след 12 месец до края на уговорения срок. Това е възможно само за членове на нашата организация респективно КНСБ и става след изпълняване на условията на Взаимоспомагателната каса на КНСБ. Тук трябва да се каже, че тези разходи за ползване на парични суми са доста по ниски от тези на банковите институции. Тази информация е публична и всеки може да се запознае с нея от сайта на КНСБ.

Други видове отстъпки.

4. Членовете на нашата организация респективно на КНСБ вече могат да ползват отстъпки в близо 2000 обекта в цялата страна. Поредната придобивка е партньорската програма между VIVACOM и КНСБ, създадена специално за най-голямата обществена организация.
Чрез нея всеки един член на синдикална организация може да получи персонализирана карта VIVACLUB – КНСБ с най-високото, VIP ниво, което обикновено се дава на най-големите корпоративни партньори на дружеството. 

Пластиката дава отстъпки както в магазините на мобилния оператор, така и в обекти на неговите партньори в България.Преференциалните цени са договорени в магазини за техника, части за автомобили и аксесоари, здравни заведения, хотели, компании за финансови и застрахователни услуги, магазини за играчки и дрехи за деца, заведения за хранене и дори пиано барове.Само за пример, с картата членовете на КНСБ могат да ползват до 30 % отстъпка за очила

.Спортните стоки за тях ще струват с 40 % по-евтино. Хотелите се предлагат от 10 % до 30 % по-изгодно, а в тях е включена дори перлата на българския туризъм „Албена“. Отстъпката за гориво в „Петрол“ е 5 стотинки на литър. В „Топливо“ ще ви даде топлина за зимата с до 5 % по-евтино. Гумите за членове на КНСБ ще бъдат с до 20 % по-изгодни, а по-заможните могат да се сдобият с чисто нов автомобил с отстъпка. Отстъпките във VIVACOM също са големи – от мобилни телефони през телевизия до различни видове услуги, които предлага операторът.

За да получи това всеки член на организацията трябва да направи три малки стъпки.

1. Да посети магазин на VIVACOM

2. Да се идентифицира пред представител на VIVACOM с членската си карта на КНСБ

3. Да попълни заявление-декларация и да поръча своята карта.
В рамките на 10 дни пластиката ще бъде изпратена до избран от него адрес.

Вижте всички отстъпки на www.vivacom.bg/vivaclub

Отделно от партньорската програма с VIVACOM, членовете на КНСБ ползват отстъпки в още над 200 обекта в цялата страна. Това са преференции, договорени в регионалните съвети, които важат най-често за техните населени места, но понякога са валидни и за цялата страна.

Допълнителни намаления като Привилегии за членове

Намаленията варират от 5 % до 50 %, а единственото условие е синдикалистите да имат карта на КНСБ, за да могат да бъдат идентифицирани като част от организацията.

Преференциалните цени са договорени в:

– Културни учреждения (театри, филхармонични дружества, фестивали)
– Спортни обекти и събития (ски , футболни мачове, СПА центрове)
– Аптеки, здравни грижи (очни прегледи, зъботехника)
– Козметика
– Търговски обекти
– Хотели
– Застраховане
– Ремонтни услуги (Автосервизи, ГТП, битова техника)
– Книги
– Туристически услуги
– Комп. техника и ГСМ
– Строителство (дограма , врати, електроремонти)
– Шофьорски курсове

Как да получите информация за Привилегии за членове.

Обикновено информация за тези намаления можете да получите чрез нашата организация при конкретно поставен въпрос. И съдеиствие даденият наш член да се възползва от предоставените отстъпки.

Основната цел на придобивките е да даде практическото измерение на смисъла от синдиката, а именно – да подобрява материалното положение на своите членове. Отстъпките подпомагат ежедневно хората, които са най-бедните граждани в Европа. В тази връзка всеки спестен лев повишава, макар и малко, покупателната способност на членовете на КНСБ. Тези придобивки ще се развиват с още споразумения – с мобилни оператори, търговски вериги, аптечни мрежи, вериги бензиностанции и др.

5.Поредната привилегия за всички наши членове е ползването на отстъпки при желание да повишат своята професионална компетентност по професия „дисководещ“ в нашата школа, като отстъпките стигат до 40% от обявената цена за курс.

6. За всички наши членове предоставяме възможност за рекламиране в сайта на организацията както на себеси така и на други стоки и услуги предоставяни от тях. За членове рекламно каре на месец може да бъде с до 50% отстъпка от цените обявени за реклама.