• Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00
  • Phone+359887441596
  • Addressгр. Пловдив бул.В.Левски 107
  • Open Hours08.00 - 23.00

Как да стана диджей

Share

Когато става въпрос за страст, музиката е една такава платформа, която вдъхновява толкова много хора. Тя има силата да ни накара да почувстваме редица емоции. Тя става нашия живот и има способността да ни отведе от нашите ежедневни грижи в един друг свят.

Не е чудно защо много хора имат мечтата да станат Диджей. Но как да започнем? Е, когато става въпрос за започване и преследване на нашите мечти, най-големият проблем е само това – да започнете.

Много хора просто не знаят откъде да започнат.

Ето затова има организации като нас, при които можете да се запишете се на курс.

Защото колкото и да си играете с вашия софтуер, слушате други диджей сетове и гледате уроци онлайн, времето ще е много добре прекарано, но може да достигнете до точка, в която осъзнавате, че колкото и да е забавно, това не е достатъчно. За да обогатите знанията си, трябва да има някой, който да ви преподаде материала на разбираем език. Има много курсове, от които можете да избирате, включително софтуерно-специфични курсове за всяка от софтуерните платформи, както и специфични умения за миксиране, ритъм, производство (ако желаете да композирате и записвате собствената си музика, която да използвате във вашите сетове). Въпреки това само при нас можем да гарантираме, че ще получите цялостна професионална подготовка за да станете диджей.

Какво се има предвид цялостна:

Да си диджей не е нужно само активно да слушаш музика, миксове и песни на други диджеи в Soundcloud, YouTube или Mixcloud, например. Или пък да отидете в клуб и да слушайте програмата на диджеите. През цялото време на обучение вие ще развивате вашите знания, умения и компетенции за да можете свободно да се изправите пред публиката и да я впечатлите. Без значение дали се интересувате ли се от хаус, техно, поп или друг стил музика. Знаейки какво ви харесва, ще можете да филтрирате цялата музика и да изградите свой специфичен стил. Като за всичко това вие ще можете да разчитате на подгтвени преподаватели, които да ви покажат вярната посока. Нека да разгледаме следващият етап от работата на един диджей. За да се работи вие ще трябва да закупите софтуер и хардуер, за да можете да миксирате или създавате музика.Примери като: Ableton, Traktor или Serato DJ са едни от най – популярни софтуерни решения, всеки от които със свое собствено предимство, но в допълнение към софтуера ще ви трябва и известно оборудване за да можете да работите. В нашият учебен център вие ще имате възможност да се запознаете с различни видове софтуер и хардуер. След което да прецените с кой от тях ще ви е по удобно да работите за в бъдеще. За да не правите грешни покупки, за които в последствие да съжелявате. Винаги можете да надстроите оборудването си по-късно, но закупуването на основните елементи е от съществено значение.

След завършване на курса вие ще можете да съставите или запишете микс, да съставите и изпълните даден сценарии на мероприятие, да съставите собствено музикално произведение или ремикс, да знаете какво е редно или нередно да правите по време на вашата работа и много други специфични подробности за да работите като дисководещ. Най – общо казано вие ще сте готов да работите като диджей.

Ние можем да ви помогнем и със следващата стъпка, а именно:

Да бъдем диджей, в края на краищата това е всичко, нали? Често най-добрият начин да започнете е да пускате музика на партита или рождени дни на приятели, например. По принцип всяка възможност да пускате пред хора е добре дошла, но ние като организация можем да ви съдействаме за първоначалните ви ангажименти в местни барове или клубове, където да предложите услугите си. Разбира се, можем да помогнем да започнете да изпращате миксовете си на организатори на събития, но се препоръчва първо да пробвате себе си на някои партита.

Ако тази информация те е убедила, че ние сме точно това което търсиш. За нас ще бъде удоволствие да работим заедно. Изпрати запитване в контактната форма, и ние ще ти отговорим на всички въпроси.

Вашият коментар